Dobrodošli dragi prijatelji!

Prva Trka prijateljstva je održana davne 2009. godine, kada smo odlučili da pružimo svu ljubav, energiju i znanje i organizujemo manifestaciju koja promoviše sport, prijateljstvo, porodične vrednosti, druženje i rekreaciju. Od tada, naučili smo mnogo i svake godine se trudimo da Trku prijateljstva podignemo za jednu lestvicu više. Da li uspevamo u tome, dokaz ste svi vi, naši dragi prijatelji, bez kojih ova trka ne bi postojala. Hvala vam!

0
Godina postojanja
0
Učesnika ukupno
0
Pretrčanih kilometara

Trku prijateljstva organizujemo sa željom da spojimo ljude i upravo zbog toga, važno nam je da rastemo zajedno i da konstantno širimo našu zajednicu. Ovom prilikom, pozivamo vas da pratite naše profile na društvenim mrežama i tako pomognete u promociji trčanja i prijateljstva:

Pratite nas na Facebook-u!

Pratite nas na Instagram-u!

Prijavite se za Trku prijateljstva 2020

12. Trka prijateljstva će biti održana 20. juna 2020. godine, a prijave za trku su moguće već sada. Organizatori trke su pripremili mnogobrojna iznenađenja za sve učesnike koji se prijave do 31. marta 2020. godine. Prema procenama, očekuje se više od 1.000 učesnika, tako da vam savetujemo da svoje mesto rezervišete na vreme. Takođe, 2020. godine se navršava ukupno 12 godina od postojanja ove manifestacije, što ceo događaj čini još značajnijim!

Pokrovitelji i sponzori trke

Na Trci prijateljstva je do sada učestvovalo više od 5.000 trkača amatera, rekreativaca i profesionalaca. Kao najmasovniji sportski događaj u opštini Kula, Trka prijateljstva je postala svojevrsan brend i upravo zbog toga na stazi možemo videti učesnike i klubove iz celog regiona, ali i šire. Za 11 godina postojanja i održavanja trke, učesnici su pretrčali ukupno 34.000 kilometara, što je skoro koliko i obim planete Zemlje. Svake godine, Kulu i Trku prijateljstva posećuje sve veći broj ljudi, pa organizatori konstantno rade na unapređenju organizacije, nagradama i kompletnom događaja.